x

Robbie nøgen på nyt album

Robbie nøgen på nyt album

18. november udkommer Robbie Williams’ næste album "Escapology". Albummet bliver Robbies femte og efterfølgeren til sidste års "Swing When You’re Winning" med coverversioner af swing-klassikere. Under indspilningerne af det nye album har Robbie i stort omfang været nøgen. "Det giver en vis sårbarhed," siger han i en pressemeddelelse. En af de sange, der ikke kom med på albummet, blev dog indspillet i et supermandskostume. Albummet blev også indspillet hurtigt for at bevare et spontant præg.

Det nye album indeholder også den første sang, Robbie har skrevet selv uden hjælp fra andre, "Nan’s Song". "Den handler om min bedstemor, som døde for fem år siden," siger han. "Jeg syntes kun, at det var passende, at min første sang skulle handle om én, jeg elsker." De fleste af sangene på albummet er dog skrevet i samarbejde med Guy Chambers, som har været Robbies sangskrivningspartner siden hans debutalbum "Life Thru A Lens" fra 1997.

Titlen "Escapology" skal man ifølge Robbie Williams ikke lægge så meget i. "Jeg vil helst ikke tillægge det en bestemt mening," siger han. "Hvis man skal sige noget, så er det, at jeg ville gøre det af med Robbie. Men det gjorde jeg ikke. Og det gør jeg ikke."

Omslaget på albummet viser i øvrigt Robbie nedsunket på bunden af en 5 meter høj gennemsigtig cylinder med vand.

Af sine første fire album har Robbie for resten solgt næsten 20 millioner eksemplarer på verdensplan; alene i England har han solgt næsten 10 millioner. For nylig fornyede han sin kontrakt med EMI, hvilket gav ham et tocifret millionbeløb i pund for fire album.

Tracklisten til "Escapology" er som følger:

"How Peculiar"
"Feel"
"Something Beautiful"
"Monsoon"
"Sexed Up"
"Love Somebody"
"Revolution"
"Handsome Man"
"Come Undone"
"Me And My Monkey"
"Song 3"
"Hot Fudge"
"Cursed"
"Nan's Song"Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA