x

Sort Sol ude med raslebøssen

Sort Sol ude med raslebøssen

Vi har tidligere på gaffa.dk skrevet om Sort Sols biografreklame, der skal hverve indsamlere til Røde Kors’ landsindsamling på søndag, d. 6. oktober. Og Sort Sol nøjes ikke med at opfordre til at deltage – de går selv ud med raslebøssen på søndag.

Mere præcist vil Sort Sol, mens indsamlingen foregår over hele landet, dvs. kl. 11-14, gå rundt med raslebøssen til kampen mellem FCK og Silkeborg i Parken – i dagens anledning omdøbt til "Røde Kors-liga-braget". Senere på dagen vil Sort Sol medvirke i TV3-fodboldprogrammet Onside, der denne dag har Røde Kors som tema.

Sort Sols hvervefilm kan du i øvrigt se på www.sortsol.dk. Filmen er blevet til på Sort Sols initiativ og er instrueret af Wadt Thomsen. Sort Sol-sanger Steen Jørgensen og -guitarist Lars Top-Galia har interviewet Røde Kors’ generalsekretær Jørgen Poulsen, der i filmen udtaler sig om en oplevelse i Afrika, hvor han med ganske enkle midler hjalp med at redde en kvinde fra døden. Med andre ord: Der skal ganske lidt til at gøre en forskel.

Alle har arbejdet gratis på filmen, som er indrykket i biograferne med en klækkelig humanitær rabat. Filmen varer 100 sekunder og er dermed en af årets længste reklamefilm – og den er i øvrigt allerede indstillet til brancheprisen Arnold. Underlægningsmusikken er Sort Sols "Let Your Fingers Do The Walking".

Sort Sol er i øvrigt med i dette års "Klub 10", et projekt, hvor 10 markante personer og firmaer skal få penge til at yngle for Dansk Røde Kors, og det har også været startskuddet til filmen.

Du kan i øvrigt melde dig til som indsamler på www.redcross.dk eller på 88 16 16 16.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA