x

Ny Madonna-single lækket til radioer

Ny Madonna-single lækket til radioer

Selv om Madonnas nye single, temaet til den nye James Bond-film, har været holdt tæt ind til livet, er den ”selvfølgelig” allerede tilgængelig nu. Allerede i fredags havde radiostationen Z100 i New York premiere på den, og det selv om den først udsendes til radioerne 10 dage senere. I løbet af weekenden er ”Die Another Day”, som sangen og filmen hedder, blevet spillet på 55 forskellige radiostationer i Amerika.

Madonna-singlen er officielt at finde i handlen den 12. november, og musikvideoen, der er instrueret af norske Traktor, har premiere på MTV den 10. oktober. James Bond-filmen, der er den 20. i rækken, har premiere i Amerika den 22. november, og Madonna har en mindre rolle i den som fægteinstruktør.

Som B-sider på singlen er der remixes af Felix Da Housecat, Dirty Vegas, Thunderpuss og Deepsky. Og du har allerede nu mulighed for at høre originalversionen af ”Die Another Day” i mp3-format, dog med kommentarer fra en amerikansk radiostation. I øvrigt hævder den britiske radiostation Radio 1, at førnævnte version er spillet for hurtigt og har derfor spillet den langsommere version.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA