x

Næste Nirvana-udgivelse bliver en opsamling

Næste Nirvana-udgivelse bliver en opsamling

Den længe ventede næste Nirvana-udgivelse bliver et opsamlingsalbum med den opfindsomme titel ”Nirvana”, og det udsendes den 11. november.

I en fælles pressemeddelelse fra Courtney Love, Dave Grohl og Krist Novoselic lyder det: ”Vi har fundet en ordning på vores retsmæssige uenigheder. Vi er alle glade for, at disse sager er blevet løst på en positiv måde, og vi kan nu komme videre. Sammen er vi glade for at kunne afsløre udgivelsen af ”Nirvana”, som er en enkelt-cd’s historie af bandet og kommer til at indeholde ”You Know You’re Right”, den sidste optagelse, som Kurt lavede med Dave og Krist”.

I forbindelse med opsamlingsalbummet vil der blive lavet en musikvideo til ”You Know You’re Right” med ikke før sete optagelser af bandet. Og nu, da de overlevende medlemmer af bandet og enken har fundet en løsning på problemerne omkring Nirvanas kommende udgivelser, er et boks-sæt på vej i 2004, ti år efter at Kurt Cobain skød hovedet af sig selv og en fin lejlighed til at sælge nogle album. Mellem ”Nirvana”- udgivelsen og boks-sættet vil et album med sjældenheder også dukke op, så man har rigeligt med muligheder for at bruge sine penge på diverse udgivelser, og ikke kun på et boks-sæt, som var Dave og Krists originale plan.

I pressemeddelelsen står der også: ”Vi håber, at denne udgivelse (”Nirvana”) vil give originale Nirvana-fans mulighed for at høre nogle af deres yndlingssange i en ny sammenhæng. Og på samme tid vil den nye cd give et helt nyt publikum mulighed for at påskønne Nirvanas musik og Kurt Cobains store talent. Vi bevæger os nu fremad. Vi takker vores fans for deres støtte.”

I sidste uge havde GAFFA.dk et link til den famøse og hypede ”You Know You’re Right” i mp3-format, og dér kan den stadig findes herfra.

Det kan desuden nævnes, at Courtney Love er fri fra sin kontrakt med Universal Music og nu arbejder på ny musik. Ifølge nme.com udsendes hendes kommende udgivelser på Mews nye manager Alan McGees selskab Poptones.Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA