x

Ny stjernespækket dokumentar om Björk

Ny stjernespækket dokumentar om Björk

Den islandske sangerindes karriere bliver portrætteret i en ny dokumentar, som, i hvert fald i England, bliver sendt i forbindelse med udgivelsen af hendes opsamlinger "Greatest Hits" og "Family Tree".

På Björks eget site bjork.com kan man læse, at "Inside Björk", i modsætning til tidligere dokumentarer, beskæftiger sig med hele hendes solokarriere, som strækker sig fra 1993 og frem til nu. Historien skal ikke alene fortælles af Björk, men også af andre store stjerner som blandt andre sir Elton John, Missy Elliot, Sean Penn, Alexander McQueen, Lars von Trier, Beck og Stella McCartney.

"Inside Björk" bliver sendt på den engelske Channel 5 den 3.november, dagen før de to opsamlinger kommer på gaden. TV2 Danmark har også købt dokumentaren, men det vides endnu ikke, hvornår den bliver sendt.

Lige nu sultestrejker Björks mor i protest mod verdens største aluminiumsproducent, som angiveligt ønsker at udvide deres aktiviteter til det islandske højland. Björks mor håber, at hendes sultestrejke kan overbevise virksomheden om at trække sig fra projektet.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA