x

Danske Brother Brown mixer Madonna

Danske Brother Brown mixer Madonna

Brother Brown har mixet Madonnas seneste single "Die Another Day". Madonnas kommentar til de danske drenges remix var intet mindre end: ”The Brother Brown mix rocks my world!”

GAFFA.dk har talt med Henrik Olsen - den ene halvdel af Brother Brown:

Hvordan kom I til at mixe for Madonna?
- Vi har lavet nogle ting med Marie Frank, bl.a. "Starcatching Girl" og "Under The Water", som fik stor opmærksomhed i udlandet. Vi fik hul igennem til USA og kom til at lave remixes for blandt andre Avril Lavigne, hvis hit "Complicated" vi har mixet til det amerikanske marked, siger Henrik og fortsætter:

- Så blev vi spurgt af vores management, om vi havde lyst til at prøve at lave "Die Another Day" til Madonna - og det havde vi selvfølgelig. Det hele skulle ske i største hemmelighed, men vi lavede nummeret til hende og sendte det af sted, og så kunne hun overhovedet ikke lide det!

To dage efter at alle deadlines var overskredet lavede vi et helt andet nummer, som det tog os halvanden dag at udtænke og færdiggøre. Heldigvis meldte hun tilbage, at det SKULLE på den amerikanske single, selv om den ikke kunne nå at komme på den engelske.

Kommer mixet på det europæiske marked?
- Muligvis kommer det også på den europæiske "Die Another Day"-single, men det er meget usikkert. Vores mix får sin egen vinyl, som vil udkomme i en limited edition, og så spillede Pete Tong (engelsk DJ red.) den på Radio One i fredags, hvilket lover godt.

Kan du sige noget om nummeret?
- Det er noget af det bedste, vi har lavet. Vi er altid enormt dedikerede, men her har vi virkelig ramt noget - vi er rigtig stolte af det! Det, vi er mest kendt for, er, at vi kan håndtere vokalsange. Vi kan få ”rigtige” sange til at virke på klubberne, og derfor ligger vi i toppen. Vi bruger ikke bare omkvædet i vores mix, vi bruger hele sangen eller vokalen.

Lige nu er Brother Brown i gang med at lave en reproduktion, som bliver Chers næste single, et nummer, Henrik Olsen kun kan sige meget lidt om:

- Det bliver lavet på meget kort tid ligesom "Die Another Day". Det kan ikke betale sig at sidde for længe med det, hvis nummeret skal bevare den sprøde lyd af nyt, slutter Henrik Olsen.

Brother Brown har tidligere lavet remixopgaver for bl.a. Pet Shop Boys og Boy George.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA