x

Mrs. Osbourne har fortrudt

Mrs. Osbourne har fortrudt

Matriarken Sharon Osbourne har i et interview til ABC udtalt, at hun ville ønske, familien aldrig havde sagt ja til at lade deres hjem invadere af kameraer, skriver ananova.com.

Det er det manglende privatliv, som generer Sharon, især nu hvor hun har fået kræft og er syg. Samtidig er Ozzy begyndt at drikke igen, fordi han har svært ved at håndtere Sharons sygdom.

“Derfor er det en smule påtrængende lige nu, og vi har ikke noget privatliv. Du ved, når man er syg, så har man bare lyst til at være alene. Jeg kan ikke kaste op i fred, og Ozzy kan ikke drikke sig fuld i fred,” siger Sharon.

Serien "The Osbournes" har vendt op og ned på familiens liv, faktisk i sådan en grad, at familiens to teenagere, Kelly og Jack, nu har deres egne advokater og managere.

“Dette er absolut det sidste år. Vi kan ikke mere, det har forandret os alle utrolig meget,” siger Sharon og fortsætter:

”Da vi startede, var vi nybegyndere og uskyldige omkring det hele; derfor trådte vi ud i det med begge ben, og det kan man ikke genskabe. I de nye afsnit vil folk se, hvad serien har gjort ved vores liv, men efter denne sæson er det slut”, siger Sharon.

Tilsyneladende har Sharon og resten af familien dog ingen planer om at løbe fra deres kontrakt med MTV: ”Vi aftalte at lave showet, så derfor er kameraerne her hele tiden.”

Hele familien Osbourne, undtagen den ældste datter Amy, skal i øvrigt være værter ved American Music Awards 2003, der finder sted den 13. januar.Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA