x

Stort alternativ til Popstars

Stort alternativ til Popstars

Europas største musikkonkurrence EMERGENZA FESTIVAL løber for 12. gang af stablen på de europæiske spillesteder i foråret, nærmere bestemt februar-maj, 2003.

EMERGENZA FESTIVAL er en musikfestival, der indbefatter usignede bands fra hele Europa. Ideen bag Emergenza Festival er at tilbyde de deltagende bands koncertmuligheder i et professionelt regi, som de ikke selv ville være i stand til at stable på benene.

Festivalen foregår på samme tid i hele Europa og undervejs er det publikum, der via stemmesedler, sender folk i finalen. Når først man er kommet i finalen, er det et dommerpanel der afgør, hvem der skal i den europæiske finale.

Der dystes i de indledende runder om avancering til en koncert på et større spillested, og ultimativt dystes der i finalen om en koncert på den stort anlagte ”Taubertal Festival” i Tyskland med alt betalt. Vinderne herfra får et stort sponsoreret og promoveret spillejob i USA.
Desuden er der præmier i form af instrumenter og anden musikudrustning til de bedste talenter blandt de deltagende musikere.

Som noget nyt afholdes der i 2003 også en konkurrence i Århus foruden København. Man kan tilmelde sig på www.musikforening.dk/emergenza inden 1/1-2003, men da tilmeldingen af bands foregår efter ”først til mølle” princippet, kan det anbefales at interesserede melder sig til hurtigst muligt.Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA