x

Jon vandt Popstars-konkurrencen

Jon vandt Popstars-konkurrencen

Det blev den 17-årige gymnasieelev Jon Nørgaard fra Ørum ved Grenaa, der vandt TV-2’s "Popstars"-konkurrence i tæt opløb med den 23-årige medicinstuderende Julie Berthelsen fra Århus.

Dommerne, manageren Simon Junker, koreografen Tonia og sangeren Søren Sko, måtte gennem svære overvejelser, men valget faldt altså på Jon, der nu er sikret pladeudgivelse og (mere) berømmelse. Tillykke til Jon - men Julie klarede det bestemt også flot (adskillige i GAFFA-huset står klar til at trøste hende, hvis det skulle blive nødvendigt...).

Sidste års vindere, eyeQ, udgiver i øvrigt deres andet album, "Be Okay", 25. november. Gruppens Louise Lolle kommer for resten også fra Grenaa, en by, der tilsyneladende er rig på musikalske talenter – og som i parentes bemærket har leveret flere medarbejdere til GAFFA (herunder overtegnede).

Helt overraskende kommer kåringen af Jon Nørgaard ikke, da årvågne folk for et stykke tid siden fandt ud af, at Jons navn var det eneste af de da tilbageværende "Popstars"-deltagere, der var registret et domænenavn på hos dk-hostmaster.dk - og derfra spredte nyheden sig hurtigt.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA