x

Bono arbejder med Gavin Friday igen

Bono arbejder med Gavin Friday igen

Bono har samarbejdet med vennen Gavin Friday igen. Sammen har de før bidraget med sange til soundtracket til ”In The Name Of The Father” og leverede også en coverversion af T-Rexs ”Children Of The Revolution” til ”Moulin Rouge”-soundtracket.

Det nye samarbejde har udmøntet sig i sangen ”Time Enough For Tears”, der skal bruges i den nye Jim Sheridan-film ”In America”. ”Time Enough For Tears” skal indspilles af The Corrs-sangerinden Andrea Corr og er blevet beskrevet som en 1940-agtig Cole Porter og Ella Fitzgerald- stemning.

Af andre U2-relaterede nyheder kan det nævnes, at bandet har indspillet ”moderen til alle rock’n’roll sange”- i hvert fald ifølge Bono selv - til deres næste studiealbum. Sangen har fået arbejdstitlen ”Full Metal Jacket”, afslører Bono på en webchat afholdt i mandags i forbindelse med udgivelsen af gruppens nye opsamlingsalbum ”Best Of 1990-2000”.

Det skal også nævnes, at U2s ”Best Of 1980-1990” er blevet genudsendt i det oprindelige limited-edition format med en bonus-cd med B-sider.Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA