x

Fans gik amok til Guns N’ Roses-koncert

Fans gik amok til Guns N’ Roses-koncert

I sædvanlig stil dukkede Axl Rose ikke op til Guns N’ Roses-koncerten i Vancouver i går aftes. Det fik tusindvis af ventende fans til at gå amok.

Dørene til spillestedet skulle have været åbnet kl. 18.30, og da de ikke blev det, begyndte folk så småt at blive sure. Selve koncerten skulle være startet kl. 19.30, men da var dørene stadig ikke åbne. Kl.19.40 kom der så en meddelelse, som lød på, at koncerten var aflyst. Det fik tilsyneladende folk til at gå fuldstændig amok.

Ifølge nme.com blev vinduer og døre smadret, og barrierer fløj gennem luften. Da politiet kom, blev de mødt af fyrværkeri og sten. Politiet kvitterede for den varme modtagelse med peberspray og knipler. Hele scenariet varede omkring en time.

Og hvor var så den gode Axl Rose? Ja, han sad angiveligt i Los Angeles, hvor vejret var så dårligt, at han ikke kunne nå frem til koncerten. Vejret må have været meget dårligt, fordi han kom heller ikke til prøverne dagen før koncerten, hvor bandet endte med at øve alene.

Guns N’ Roses, og især Axl Rose, er efterhånden berømte for deres forsinkelser og aflysninger, som har skabt adskillige større og mindre optøjer blandt vrede fans.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA