x

Fight For Glory på Vega og VoxHall

Fight For Glory på Vega og VoxHall

Nikolaj Nørlunds uafhængige selskab Auditorium runder 2002 af med en ordentlig fest, der fejrer de fire farverige udgivelser, som selskabet er kommet med i året, der snart er gået.

Fight For Glory er en aften i Auditoriets tegn, der byder på fem intense 30 minutters koncerter med selskabets artister: Superjeg, Rhonda Harris (med Nikolaj Nørlund i front), Niels Skousen m. band, Lise Westzynthius (billedet) og Test.

Koncerterne kan opleves i Store Vega, København den 28. november kl. 20 og i VoxHall, Århus den 7. december kl. 21.

Samtlige gæster til koncerten får oven i hatten et eksemplar af "Compilation (Trbl 106)" med numre fra de fem kunstnere. Denne compilation kommer ikke i almindelig handel og er således kun tilgængelig for koncertgæsterne og medlemmer af Klub GAFFA, der har fået den med novembernummeret.

Auditorium ved, at der er langt fra Test til Skousen, fra Superjeg til Lise Westzynthius, og så alligevel ikke. Og det er netop det, Auditorium handler om. Med egne ord står Auditorium for åbenhed overfor stil og genre og fokusering på personlighed. Dansk/engelsk, rock/electronica, ung/gammel. Det er ikke så vigtigt for dem. Det, det i al ydmyghed handler om, er at have noget på hjerte og en vilje til at fortælle det med sin egen stemme.

Der er forsalg til Fight For Glory-koncerterne hos BilletNet.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA