x

Michael Jackson undskylder uansvarlig behandling af søn

Michael Jackson undskylder uansvarlig behandling af søn

Michael Jackson undskylder i en pressemeddelelse dybt, efter at pressen har kritiseret ham skrapt for at holde sin cirka ni måneder gamle søn Prince Michael II ud fra en balkon på fjerde sal under et ophold i Berlin.

Jackson var i Berlin for at modtage en såkaldt "Bambi entertainment lifetime achievement"-pris og viste sig i den forbindelse i tirsdags for sine fans på en hotelbalkon. Fansene var først begejstrede, men fik derpå et chok, da Jackson pludselig holdt et barn, der ifølge flere medier var hans yngste søn, ud fra balkonen i fjerde sals højde. Jackson er ellers kendt for at være en stor børneven.

Adskillige medier har kaldt Jackson uansvarlig, og i en pressemeddelelse beklager han, at han blev grebet af den euforiske stemning. Barnets ansigt var dækket af et klæde, ifølge www.canoe.ca fordi Jackson vil skjule sin søns udseende for at undgå at gøre ham til et mål for kidnappere. Lidt betænksom er man vel.

Berlins politi har udtalt, at man ikke vil gribe ind mod Jackson, medmindre man får en anmeldelse, og en sådan er tilsyneladende endnu ikke kommet.

Jackson har i forvejen sønnen Prince Michael på fem år og datteren Paris på fire, begge med Debbie Rowe, som han blev skilt fra i 1999. Hvem der er mor til hans yngste søn, er uvist.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA