x

Amnesty In Concert på torsdag

Amnesty In Concert på torsdag

Der er lagt op til totalunderholdning med gøgl, sjov i gaden, billedkunst og ikke mindst blændende musik, når Amnesty In Concert præsenterer endnu et arrangement tilegnet ytringsfriheden, denne gang på Rytmisk Musikkonservatorium på torsdag den 28. november klokken. 20.00

Sangerinden Alberte, DJ Master Fatman og trioen Cross, Schack og Ostermann optræder i lokalerne på Holmen. I foyeren og i pauserne mellem koncerterne kan man opleve Øglegøglerne & Toons, Kontainer Stomp Show, TeaterTestarossa, shamør-duoen og male-optrin fra Det Kongelige Danske Kunstakademi. Alt sammen for at skabe fokus på en af de vigtigste menneskerettigheder – ytringsfriheden.

Hele overskuddet fra koncerten går ubeskåret til Amnesty Internationals arbejde.

”Det er er studerende fra Rytmisk Konservatorium, der har taget det flotte initiativ til koncerten. De henvendte sig til os med tilbuddet om støtte-koncerten, og da vi netop for få måneder siden har lanceret vores nye koncept, Amnesty in Concert, var vi på med det samme. Vi vil nemlig gerne markere organisationen i musikmiljøet for blandt andet at vise, at Amnesty også er musik og kunst - og få mennesker i tale ad den vej,” fortæller Peter Wallengren fra Amnesty In Concert.

Billetter kan købes ved indgangen på Leo Mathiesens Vej 1 på Holmen fra klokken 19.30.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA