Ny Leonard Cohen-opsamling

Ny Leonard Cohen-opsamling

Det er Leonard Cohen selv, der har udvalgt de 31 sange, der udgør opsamlingsalbummet “Leonard Cohen – The Essential”. Opsamlingen indeholder sange fra hele Cohens karriere, med start i 1967 og op til 2001, hvor han efter ni års pause udsendte albummet “Ten New Songs”.

Tracklisten ser således ud:

Cd 1:
“The Stranger Song”
“Sisters Of Mercy”
“Hey, That's No Way To Say Goodbye”
“So Long, Marianne”
“Bird On A Wire”
“The Partisan”
“Famous Blue Raincoat”
“Chelsea Hotel #2”
“Take This Longing”
“Who By Fire”
“The Guests”
“If It Be Your Will”
“Night Comes On”
“I'm Your Man”
“Everybody Knows”
“Tower Of Song”

Cd 2:
“Ain't No Cure For Love”
“Take This Waltz”
“First We Take Manhattan”
“Dance Me To The End Of Love” (live)
“The Future”
“Waiting For The Miracle”
“Closing Time”
“In My Secret Life”
“Alexandra Leaving”
“A Thousand Kisses Deep”
“Love Itself”

Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA