x

Tandløst Oasis udsætter turné i Tyskland

Tandløst Oasis udsætter turné i Tyskland

Oasis har nu måttet udskyde deres turné i Tyskland, efter at forsanger Liam Gallagher fik slået to fortænder ud oven på et slagsmål på et hotel i München - det bajerske øls hovedstad - i lørdags. I første omgang blev to koncerter i München og Hamburg udskudt, men nu er hele Tysklands-turnéen - dvs. Düsseldorf i aften og Bremen i morgen - udsat, da Liams tænder viser sig at være i en værre tilstand end først antaget, og han skal nu gennemgå en tandoperation.

På Oasis’ officielle hjemmeside kan man læse, at Oasis blev udsat for et ”uprovokeret angreb”, men adskillige medier nævner, at Oasis ikke var helt uden skyld. Oasis-crewet begyndte nemlig af uvisse årsager at skubbe til hinanden, hvilket fik én af dem til at vælte ind over et bord med nogle italienere, der derpå angreb Oasis-folkene.

Politiet ankom for at skille parterne, og ved den lejlighed sparkede Liam Gallagher, der ikke er kendt for at være den afbalancerede type, en betjent i brystet. Han er nu sigtet for vold mod tjenestemand i funktion, noget, som kan give op til to års fængsel, men er løsladt mod en kaution på omkring 750.000 kr.

Oasis' turné fortsætter indtil videre i Storbritannien som planlagt med første koncert 8. december i Cardiff, Wales.

Adskillige anmeldere mente i øvrigt, at det seneste Oasis-album ”Heathen Chemistry” var noget tandløst, men det er en helt anden sag.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA