Nyhed

Hør "månedens demo i GAFFA"-bands live

Dobbeltkoncert med Tiger Tunes og Printer i Århus

Det vakte en del opmærksomhed, da det århusianske pladeselskab Bird Hits Plane for en måned siden debuterede med den tredobbelte ep "3P" med tre bands fra dansk rocks vækstlag: Kvæg, Lampshade og Apartment.

Nu barsler Bird Hits Plane med et nyt projekt, Club Bird Hits Plane, en blanding af rockkoncerter og lounge-stemning med DJs og overraskelser.

Første arrangement er torsdag d. 12. december på Musikcaféen i Århus, og de to bands på scenen er Tiger Tunes (billedet) og Printer - i øvrigt to upcoming grupper, der begge i løbet af 2002 er blevet kåret som "månedens demo" på GAFFAs demoside Båndsalat.


Tiger Tunes fra Århus spiller energisk lo-fi-pop, der live bliver rendyrket rock’n’roll med både et legesygt element a la bob hund og rockattitude i stil med The Strokes. I GAFFA november skrev demoanmelder Nikolai Lubich, at Tiger Tunes "kan oparbejde en trofast fanskare, der vil synge og danse med på de smittende melodier."

Printer fra Roskilde leverer langsom og drømmende elektro med en sceneopstilling, der leder tankerne tilbage på sluthalvfjerdsernes elektroniske musik. I GAFFA februar skrev Nikolai Lubich, at Printers musik "udgør noget nær den perfekte baggrundsmusik til en sen nattetime, hvor verden står stille, og der er tid til eftertanke."

Som nævnt kan Bird Hits Plane denne aften byde på overraskelser, som i sagens natur ikke skal afsløres, men der kommer i hvert fald julemænd og nissepiger, der byder på pebernødder og glögg.


Club Bird Hits Plane fortsætter i 2003 og vil udvide aktiviteterne til København og måske også Odense.

ANNONCE