Nyhed

Ryan Adams langer ud efter Jack White

Som ellers kun Liam og Noel Gallagher kan gøre det

En formodentlig meget lidt appelsinfri Ryan Adams giver, til nme.com, udtryk for sin utilfredshed over for hans før så gode ven Jack White fra Detroit-bandet The White Stripes. Miseren skyldes efter sigende, at White har brokket sig over, at Adams havde ændret noget af en White Stripes-tekst til en sang, Adams fortolkede live. Og som den åbenlyse Oasis-fan, Adams er, går han selvfølgelig til modangreb med en omgang volapyk.

En af de ting, Adams kommer ind på, er, som tidligere skrevet på GAFFA.dk, Whites kommende medvirken i filmen ”Cold Mountain” om den amerikanske borgerkrig.

“Har lillepige White reageret? Sådan en fucking filmstjerne. Jeg har ikke et problem med ham - han startede det. Jeg ved godt, at det er det, man siger i skolen, men hvorfor brokker han sig over, at jeg har lavet om på en af hans tekster, fucking tøsedreng. Jeg mener, shit - jeg har muligheden for at handle i 40 eller 50 flere tøjbutikker, end den mand har. Forestil jer begrænsningerne. Bare køb en spand rød maling til ham. Jeg fatter det faneme ikke,” udtaler Adams og forsætter:


”Jeg har ikke et problem med ham. Held og lykke til ham i Rumænien, det er efter sigende frysende koldt. Han må hade det. Ser I, de tilbød mig den filmrolle, og jeg sagde nej tak. Anthony Minghella (filmens instruktør) spurgte mig først. Jeg blev tilbudt rollen først og takkede nej. Ved I hvorfor? Fordi jeg ikke kunne se skuespil på min rock-fucking-stjerne- ansøgning, det er sandt. Det er et fucking faktum. Jeg sagde nej, fordi jeg var på turné. Jeg ønskede at turnere og spille akustisk. Og de sagde: "Jamen, kom til Rumænien, vi betaler dig, og du får en tre-fire linjer i filmen og får love at spille på en banjo lavet af et græskar. Og jeg tænker: "Fuck dig mand, jeg kan tjene de penge på to koncerter. Det betød ikke særlig meget for mig, og det er kun tre linjer. Tre linjer i en to en halv time lang film. Jeg vil heller anskaffe mig en pistol og skyde mig et øjeæble ud. Og så får man muligheden for at fryse sin røv af. Du får muligheden for at hænge ud med Nicole Kidman, hvilket ikke er dårligt. Men det er jo, som om hun vil spørge, hvordan ens liv er. Hun er fucking Nicole Kidman.”

Jack White har ikke haft tid til at svare tilbage, men hans talsperson forklarer, at hvis han gør det, bliver det sikkert leveret til Adams direkte.

Af andre Ryan Adams-nyheder kan det nævnes, at han efter sigende skulle have færdiggjort den rigtige opfølger til 2001-albummet ”Gold”. Det nye album går under arbejdstitlen ”Love Is Hell” og forventes ude til februar. Og så er den hyper-hyperaktive Adams også så småt i gang med at planlægge endnu et nyt album, og til dette vil han gerne have det engelske band Doves til at være musikere.


Og for det at ikke skal være helt løgn så har Ryan også indspillet et punket rockalbum med blandt andre Jesse Malin, der var opvarmer for Adams ved koncerten i Store Vega for nylig. Bandet kalder sig The Finger, og albummet, der indeholder 10 sange indspillet i april måned i år, hedder ”We Are Fuck You”. Albummet findes kun i 1000 eksemplarer, og kun på vinyl.

ANNONCE