x

Musikvideooptagelse endt i mord

Musikvideooptagelse endt i mord

Under musikvideooptagelserne til dancehall-hiphop-stjernen Sean Paul nye single ”Get Busy” blev den 21-årige mand Ramesh Christie myrdet.

”Vi var alle sammen inde i et hus for at optage videoen, da vi hørte pistolskud udenfor,” sagde en af produktionsfolkene kort efter episoden og fortsatte: ”Det var åbenbart statister, der skød fyren”.

Christie ankom til sættet i en hvid Range Rover, og straks efter udbrød skyderierne. Pistolmanden og en anden person forlod gerningsstedet i en sort Mercedes.

Overbetjent Tony Brown fra York Regional Police udtalte til pressen, at flere patronhylstre blev fundet nær den hvide Range Rover, og at efterforskningen forsætter.

”Jeg er dybt rystet over at høre, hvad der skete i nærheden af optagelserne til min musikvideo. Selv om jeg ikke så episoden, sender jeg min sympati og bønner til ofrets familie og til dem, der er blevet påvirket af tragedien. Vi bliver nødt til at besejre vold og had. Al form for liv er værdifuldt. Respekt,” udtalte Sean Paul i en pressemeddelelse.

Cirka 70 mennesker var involveret i optagelserne, hvor der også var parkeret flere dyre biler. Naboer troede, at det var en del af optagelserne, da politiet ankom til gerningsstedet.Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA