x

Fatboy Slim ønsker afstemning om koncert efter dødsulykke

Fatboy Slim ønsker afstemning om koncert efter dødsulykke

Den engelske DJ Fatboy Slim ønsker en lokal afstemning blandt beboerne i sin hjemby Brighton om, hvorvidt han til sommer for tredje gang skal holde sin store DJ-event Big Beach Boutique på Brightons strand.

Fremtiden for arrangementet har ellers set mørk ud, efter at den 25-årig australier Karen Manders i år omkom, da hun faldt ud over et rækværk i forbindelse med begivenheden, der i juli trak ca. 250.000 personer - arrangørerne havde kun forventet 60.000.

Ulykken fik Fatboy Slim til at droppe planer om en gentagelse, men efter at have fået grønt lys fra den afdøde kvindes forældre er han ny klar til et nyt arrangement, hvis de lokale beboere er interesserede. Han har derfor foreslået en afsteming i en lokal avis.

Byrådet i Brighton har indtil videre meddelt, at det endnu ikke finder et nyt arrangement sikkerhedsmæssigt forsvarligt, men at det ikke vil afvise, at det kan finde sted længere ude i fremtiden. Byrådet skal igen drøfte sagen i morgen.

Fatboy Slim planlægger lignende arrangementer på strande i Rio de Janeiro, Miami og Sydney næste år.

Optagelser Den første Fatboy Slim-event på stranden i Brighton udkom i øvrigt tidligere på året på cd’en "Live At Brighton Beach".


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA