x

Leif Skov direktør i VIP Booking

Leif Skov direktør i VIP Booking

Leif Skov, der i foråret stoppede i sit mangeårige job som talsmand for og medlem af ledelsen af Roskilde Festival, har fået nyt job. Han skal fra 1. januar være direktør for VIP Booking, en dansk ledet, international udbyder af services for musikindustrien. VIP Booking sælger bl.a. adgang til databaser til musikbranchen og ejer billetudbyderen BilletMaskinen. Skov har allerede i et år været medlem af bestyrelsen for VIP Booking.

Skov har et enormt netværk inden for musiklivet, og han er bl.a. medlem af bestyrelsen for Midtfyns Festival, ligesom han siden sin afsked med Roskilde har været involveret i undervisningsmuligheder for musikindustrien. Skov har også lanceret idéen om et Musicon Valley, hvor han med inspiration fra computerverdenens Silicon Valley forestiller sig en musikby, hvor mange forskellige aktører fra musiklivet arbejder side om side til gensidig inspiration. En idé, han fortsat arbejder videre med.

I en pressemeddelelse siger Leif Skov: "Vi er en industri, der involverer musik og kultur. Vi må have visioner og åbne folks øjne både inden for og uden for musikverdenen. Det er et spørgsmål om at give og tage. Vi er ikke bare ude på at få tilskud; industrien burde føle sin egen styrke. Rock’n’roll er den stærkeste bærer af information til selv de mest støvede politikere."


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA