x

Sensuous debuterer

Sensuous debuterer

Det danske upcoming band Sensuous, der spiller melodisk guitarpoprock, har længe kunnet høres på P3 med alle tre numre fra deres selvfinansierede single "Wonderful Times", nemlig først - i 2001 - "So Disco" og "When Where Why" og i starten af i år titelnummeret. Bandet har også - helt usædvanligt for et band uden pladekontrakt - spillet i TV2’s "Go’ Morgen Danmark", og de har også været populære blandt GAFFA.dk’s brugere.

Nu har Sensuous så fået pladekontrakt med Silkeborg-selskabet Iceberg, og de har netop udgivet singlen "Wonderful Times" med titelnummeret samt "When Where Why" fra den selvfinansierede single. Førstnævnte er i øvrigt i den oprindelige demoversion, da bandet fandt den bedre end de utallige nye udgaver, der blev indspillet til singlen. "Wonderful Times" er i øvrigt i denne uge tester på P3’s "Tjeklisten".

Sensuous er nu ved at indspille en musikvideo og har vakt interesse hos flere udenlandske pladeselskaber. Et album er også på vej, og gruppen tager på turné fra marts til maj.Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA