x

Madonnas Bond-tema nomineret til Golden Globe

Madonnas Bond-tema nomineret til Golden Globe

GAFFA.dk kunne for nylig berette, at Elton John og James Bond-komponisten David Arnold var meget lidt begejstrede for Madonnas titelsang til den nye Bond-film "Die Another Day". Førstnævnte kaldte den endda den værste Bond-sang nogensinde.

Det er dog ikke alle, der er af samme omfattelse. I hvert fald er sangen blevet nomineret til den prestigefyldte Golden Globe-filmprisuddeling i kategorien "Bedste filmsang".

De øvrige nominerede i kategorien er Paul Simons "Father And Daughter" fra "The Wild Thornberrys Movie", U2’s "The Hands That Built America" fra "Gangs Of New York", Eminems "Lose Yourself" fra hans selvbiografiske film "8 Mile" og Bryan Adams’ "Here I Am" fra "Spirit: Stallion Of The Cimarron".

David Arnold, der har skrevet den instrumentale filmmusik til "Die Another Day", hvor han mod sædvane ikke har genbrugt passager fra titelsangen – hvilket han tydeligt har gjort opmærksom på i pressen - må i øvrigt lide den tort ikke at være nomineret i kategorien "Bedste instrumentale filmmusik", hvor de nominerede er Peter Gabriel, Elmer Bernstein, Terence Blanchard, Phillip Glass og Elliot Goldenthal.

Golden Globe-priserne uddeles 19. januar. Læs mere på
www.goldenglobes.org.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA