x

Warren Zevon arbejder på sit sidste album

Warren Zevon arbejder på sit sidste album

Warren Zevon, der for nylig fik konstateret uhelbredelig lungekræft og få måneder tilbage at leve i, er i fuld gang med at arbejde på sit sidste album. Albummet har arbejdstitlen ”My Dirty Life And Times” og forventes ude i sommeren 2003.

Zevon er for tiden lokaliseret i Los Angeles hvor så prominente navne som Bruce Springsteen, Ry Cooder, Don Henley og Timothy B. Schmit fra Eagles, Dwight Yoakam, Bob Dylan, Jackson Brown, skuespillerne Billy Bob Thornton og Benicio Del Toro, samt syrehovedet Hunter S. Thompson.

Warren Zevon har arbejdet på albummet siden han fik konstateret lungekræften, og har udover nye selvskrevne sange indspillet Bob Dylan klassikeren ”Knockin’ On Heavens Door”.

”Det er en god ide at sige farvel til sig selv, man håber at man kan være overens med alle man kender, det var jeg med mine forældre. Jeg håber at jeg vil være i den position med alle omkring mig, eller at jeg har skrevet en sang til i person jeg ikke kan nå, hvor jeg siger ”hey, jeg skulle ikke have fucked det her op”. Fortæller Zevon til rollingstone.com

Warren Zevons hjemmeside kan der ses billeder af Zevon i studiet med sine kendte venner og samarbejdspartnere.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA