x

Sonic Youth genudgiver “Dirty”

Sonic Youth genudgiver “Dirty”

Støj-kongerne Sonic Youths måske mest kommercielle album, “Dirty” fra 1992, genudgives den 3. marts med en bonus-cd med sjældenheder. Bonus-cd’en indeholder 16 sjældne sange, deriblandt demoer, prøver og b-sider.

Forsanger og guitarist Thurston Moore forklarede tidligere på året om den nye udgave af det Butch Vig-producerede "Dirty"-album til rollingstone.com: "Vi var ikke interesseret i at inkludere noget livemusik; det ville nemlig tage en evighed at høre det hele. Men der bliver inkluderet en ekstra cd med en masse underlige ting, som vi har på en otte-spors båndoptager. Der bliver demoversioner af os, der arbejder på sange, og der bliver også inkluderet en masse b-sider; ekstra-cd’en bliver overfyldt med nye ting, det er helt sikkert". Ud over ekstra- cd’en får man også helt nye liner notes med ved købet af den nye version af albummet.

Bandet arbejder også på genudgivelser af ”Goo”-albummet og ”Daydreem Nation”-albummet, disse to vil også blive udsendt i år med en bonus-cd med sjældent materiale.

“Dirty” trackliste:

“100%”
”Swimsuit Issue”
”Theresa's Sound-World”
”Drunken Butterfly”
”Shoot”
”Wish Fulfillment”
”Sugar Kane”
”Orange Rolls, Angel's Spit”
”Youth Against Facism”
”Nic Fit”
”On The Strip”
”Chapel Hill”
”JC”
”Purr”
”Crème Brulee”

Bonus cd:

“Is It My Body”
”Personality Crisis”
The End Of The End Of The Ugly”
”Tamra”
”Little Jammy Thing”
”Lite Damage”
”Dreamfinger”
”Barracuda”
”New White Kross”
”Guido”
”Stalker”
”Moonface”
”Poet In The Pit”
”Theoretical Chaos”
”Youth Against Fascism”
”Wish Fulfillment”


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA