x

Countrylegenden Waylon Jennings hyldes

Countrylegenden Waylon Jennings hyldes

Som tidligere skrevet på GAFFA.dk har navne som James Hetfield (billedet) fra Metallica, Kid Rock og Ben Harper indspillet sange af countrylegenden Waylon Jennings, til et hyldestalbum til denne. Albummet har fået titlen ”I’ve Always Been Crazy: A Tribute To Waylon Jennings” og udsendes til april.

Albummet var originalt planlagt til at udkomme til februar, hvilket ville have markeret etårsdagen for Jennings' død af sukkersyge-relaterede komplikationer.

”Første gang, jeg mødte Waylon, var, da en college-radiostation ønskede at introducere to "lovløse" fra forskellige musikgenrer. De syntes, det ville være en god idé, hvis jeg interviewede Jennings, og jeg tror, min far hjalp mig med et par af spørgsmålene. Det er sjovt, fordi min far ønskede, at jeg kunne få en signeret cd til ham, og Waylon havde medbragt nogle Metallica-cd’er, som han skulle have signeret til sin søn. Så det var totalt cool. Jeg er meget beæret over at være en del af dette projekt,” skrev James Hetfield på Metallicas hjemmeside sidste år.

Udover bidrag fra musikere fra forskellige genrer, er der også inkluderet en ikke tidligere udgivet Waylon Jennings-sang, der var en af de sidste, han indspillede. Jennings' enke Jessi Colter har genindspillet ”Storms Never Last”, en sang hun originalt skrev og indspillede med Jennings. Colter og Jennings’ søn Shooter Jennings har indspillet titelsangen sammen med sit band Stargunn.

Tracklisten ser således ud:

Brooks and Dunn "I Ain't Living Long Like This"
Kenny Chesney og Kid Rock "Luckenbach, Texas"
Sara Evans og Deana Carter "Mamas Don't Let Your Babies Grow Up To Be Cowboys"
Andy Griggs "This Time"
Ben Harper "Waymore's Blues"
James Hetfield "Don't You Think This Outlaw Bit's Done Got Out Of Hand"
Alison Krauss "You Asked Me To"
John Mellencamp "Are You Sure Hank Done It This Way"
Pinmonkey "Are You Ready For The Country"
Travis Tritt "Lonesome, On'ry and Mean"
Phil Vassar og Rob Thomas "A Good Hearted Woman"
Hank Williams Jr. "Only Daddy That'll Walk The Line"
Dwight Yoakam "Stop The World (And Let Me Off)"
Stargunn "I've Always Been Crazy"
Jessi Colter "Storms Never Last"
Waylon Jennings "The Dream"


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA