x

Moi Caprice-album klar til marts

Moi Caprice-album klar til marts

Der er nu blevet sat dato på udgivelsen af det længe ventede debutalbum fra danske Moi Caprice: Den 3. marts (der som bekendt også kan skrives 03/03/03) kommer det endnu ubetitlede album.

Moi Caprice, der spiller melankolsk guitarpop inspireret af navne som The Cure, The Smiths, Mew og Sort Sol og har Michael Møllers følsomme falsetvokal i forgrunden, gjorde sig bemærket allerede i 1998. Dengang var de det første band, der gik nr. 1 på DR’s lytterhitliste Det Elektriske Barometer med et nummer fra en demo-cd – nemlig sangen "The Sun And The Silence".

Moi Caprice fik kort efter kontrakt med pladeselskabet Lidocaine, men det gik konkurs inden udsendelsen, og først nu udkommer altså debuten, der udsendes af det relativt nystartede selskab Glorious, der sidste år gjorde sig bemærket ved at udsende det danske alternative country-band Wynonas meget roste debutalbum "Lost Hill". Deres andet album kommer i øvrigt til efteråret.

Glorious udsendte dog også sidste år to Moi Caprice-ep’er som forløber for debutalbummet, "Daisies" og "Summerfool". Titelnummeret fra førstnævnte blev i øvrigt nr. 1 på Det Elektriske Barometers årshitliste, så kærligheden fra barometerlytterne er tilsyneladende uændret.

Ironisk nok er de to ep'er produceret af en tidligere vært på netop Det Elektriske Barometer, Rune Schjøtt, som sidste år også producerede tre numre til Lise Westzynthius’ debutalbum "Heavy Dream" og sang duet med hende på nummeret "Sensation", der blev et hit på bl.a. – ja, rigtig gættet: Det Elektriske Barometer.

30. januar kommer der i øvrigt en ny ep fra Moi Caprice, "Artboy Meets Artgirl".


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA