x

Detaljer om nyt Madonna-album

Detaljer om nyt Madonna-album

For nyligt udtalte Madonna til talk-show-værten Larry King på CNN, at hun overvejede at give sit kommende album en hebraisk titel. Madonna nævnte selv "Ein Sof", der betyder uendelighed.

Madonnas forlægger udtaler nu til mtv.com, at albummets titel ikke er fastlagt endnu, og at der er en stor chance for, at det ikke bliver en hebraisk titel.

Det nye album produceres af Madonna selv og Mirwais Ahmadzai, der også stod bag det nye James Bond-tema samt dele af "Music"-albummet fra 2000. Guy Sigsworth, Gem Jones og Jacques Lu Cont alias Les Rythmes Digitales bidrager måske med en sang til albummet, afslører forlæggeren også.

Albummets første single bliver til sangen "American Life", og forlæggeren oplyser, at det ikke bliver svenske Jonas Åkerlund, der skal lave musikvideoen, selv om denne oplysning blev bragt på Madonnas officielle hjemmeside.

De nye sange vil indeholde elektronisk instrumentering, men stemningen er "meget, meget anderledes", end hvad før er hørt hos Madonna, slutter forlæggeren af med.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA