x

The Neptunes’ huskeseddel 2003

The Neptunes’ huskeseddel 2003

De allestedsnærværende hit-på-hit-producere The Neptunes er i fuld gang med at arbejde sig ind på hitlisterne i 2003. Pharrell Williams (til højre på billedet), der foruden Chad Hugo udgør den populære duo, fik sig en snak med MTV, hvor han blandt andet udtalte:

"Vi forsøger at forny os selv. Vi prøver at være banebrydende, og man kan ikke være banebrydende, hvor nogen har været der før. Det er derfor, folk stoler på, at vi tager til "Never Never Land" og tager et eller andet cool med tilbage. De lader mig gøre, hvad jeg gør, fordi de alle ved, at det ville være dumt af genføde noget, jeg allerede har gjort".

Pharrell Williams er ikke så meget for at forklare for meget om sine kommende projekter, da han mener, at det ville ødelægge overraskelsesmomentet. Men alligevel kan han løfte sløret for følgende nye udgivelser:

På Beyoncé Knowles’ debutalbum "Dangerously In Love" står Neptunes bag sangen "I Think I’m Ready", som Williams beskriver som :"Fra en anden æra, sidst i 70’erne eller starten af 80’erne." Det var i øvrigt også The Neptunes, der havde produceret Beyoncés bidrag til "Austin Powers In Goldmember"-filmen, i form af sangen "Work It Out".

På Britney Spears’ kommende, fjerde studiealbum er Pharrell og Chad også engageret, men dette kan Williams ikke udtale sig om i skrivende stund.

Blink 182’s trommeslager Travis Barker medvirker i musikvideoen til N*E*R*D’s nye single "Provider", og for at gengælde en tjeneste har Williams indvilliget i at samarbejde med punkdrengene. Williams har nogle idéer, men ved endnu ikke, hvor mange sange, samarbejdet drejer sig om: "Jeg bliver nødt til at se, hvad bandet har i ærmet".

På Limp Bizkits nye endnu ubetitlede album, der udsendes den 1. april, har The Neptunes to sange, der beskrives som asiatisk-inspirerede.

Sugar Ray har arbejdet sammen med The Neptunes på en ny sang med titlen "Here She Comes", der beskrives som fantastisk, futuristisk Beach Boys-shit.

Foxy Brown har sammen med The Neptunes lavet to nye sange; den ene bliver blandt andet gæstet af Pusha T fra The Clipse, hvis seneste album var produceret af The Neptunes.

Papa Roach medvirker med den Naptunes-producerede sang "Don’t Look Back" til soundtracket til filmen "Biker Boyz".

Supercat er den nyeste signing på Neptunes Star Trak-selskab, han beskrives som "The godfather of dancehall" af Williams, der regner med at producere det meste af et nyt album, der forventes ude til sommer.

Rosco P. Coldchains debutalbum produceres også af The Neptunes og forventes ude i år: "Han lyder ligesom Samuel L. Jackson. Han er 20 år og maler det sygeste billede af verden og rimer fantastisk. Jeg vil følge ham igennem denne industri og blæse ham op," siger Williams.

The Neptunes planlægger også et album med deres eget band N*E*R*D. Det nye album vil komme til at chokere folk, og albummet vil komme til at indeholde en bonus tegnefilms-dvd a la The Beatles’ "Yellow Submarine", afslører Williams.

Og som om det ikke skulle være nok, kan man også forvente, at The Neptunes har fingrene med i kommende udgivelser med: Korn, Blur, Rosco P. Coldchain, Famley, Kelis, Dream, Marilyn Manson, Kardinal Offishall, Sean Paul, Ja Rule, "Taxi 3"-soundtracket, Mystikal, Vanessa Marquez, Kelly Levesque og Clipse.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA