x

Tuborg hjælper musikken

Tuborg hjælper musikken

Du har sikkert set tv-reklamen, hvor heavy-makeup-rockerne Blood Of Lucifer forsøger at fravriste nogle penge fra en kær gammel mormor ”til noget nyt udstyr”, dog uden held. Og hvis man ikke engang kan regne med hjælp hos familien, jamen, så er der kun øllerne at ty til. Og det er her, at Tuborgs Musikhjælp træder til med små eller store hjælpende håndsrækninger.

Hver gang en Grøn Tuborg bliver drukket i Danmark i januar og februar, bidrager Tuborg til det danske amatørmusikliv. Det kan f.eks. være i form af instrumenter, transporttilskud eller et tilskud til demobåndet. Således kan den kreative undergrund af musiktalenter, der ulmer rundt om i kældre og garager overalt i landet, nu få fingrene i en håndsrækning fra Tuborg Musikhjælp.

- Gennem mere end 25 år har Tuborg gjort noget ved musikken ved at støtte festivaler, spillesteder osv. Støtten er blevet en del af vores identitet, men vi vil gerne nå endnu længere ud i musiklivet og støtte musikere, der stadig drømmer om at slå igennem, eller som bare vil have det sjovt med at spille musik, siger Steen Albrechtslund, sponsor- og eventmarketingchef for Tuborg, og fortsætter:

- Vi vil gerne gøre Tuborg Musikhjælp til et lyspunkt for dansk musiklivs underskov. Når forstærkeren er brudt sammen, guitaren er blevet stjålet eller keyboardet kørt over af turbussen, er Musikhjælpen parat til at træde til. Vi vil behandle ansøgningerne hurtigt og ubureaukratisk - på ægte Tuborg’sk maner.

Beløbets størrelse kan løbende følges på www.tuborg.dk, og i marts og april kan man på siden udfylde ansøgninger.

- Vi elsker at gå til Grøn Koncert eller Roskilde Festival og høre de dygtige og etablerede bands. Men det er livsnødvendigt for musikken, at dens rødder bliver næret, for det er jo trods alt her, fremtidens talenter, siger Albrechtslund og understreger, at Tuborgs Musikhjælp ikke er en engangsforestilling, da den skal etableres som en tradition i starten af hvert år. Skål!


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA