x

København vibrerer igen

København vibrerer igen

Fra onsdag den 12. februar til og med lørdag den 15. afholdes den danske indie-festival Vibration for anden gang. Årets festival er ligesom sidste år et udstillingsvindue for den danske indiescene, der på trods af selskaberne Crunchy Frogs og Auditoriums succes ifølge arrangørerne stadig fylder for lidt i folks bevisthed.

Christian Staalby, medarrangør af Vibration-KBH 03 forklarer:

- Vibration-KBH handler om at gøre opmærksom på de mange bands og artister, der har talentet til at komme ud til et langt større publikum, end det er tilfældet nu. Det brede danske publikum bliver fodret med kedelig metervarepop og intetsigende designerrock - den eneste grund til, at folk køber det, er, at de tror, at der ikke findes andet.

Men det gør der heldigvis, og det er her, Vibration vil hjælpe med at få noget opmærksomhed ledt over mod de danske kunstnere, der bliver overset, fordi de ikke har et stort pladeselskab i ryggen.

- Ved at samle kræfterne håber vi, at Vibration-KBH kan gøre en forskel, fortsætter Christian Staalby.

Festivalen foregår på de fire københavnske spillesteder Vega, Loppen, Stengade 30 og Rust, hvor der vil der være mulighed for blandt andet at opleve Under Byen, Jomi Massage, Thau, System, Printer, Antenne, Les Tristes, First Floor Power (S) og Cranes (UK). Mere information på: www.vibration-kbh.dk


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA