x

Noel Gallagher giver Liam slagsmåls tips

Noel Gallagher giver Liam slagsmåls tips

Noel Gallagher fra Oasis udtalte sig i weekenden til den engelske avis Sunday Telegraph om lillebror Liams slagsmål i Tyskland i december måned sidste år, hvor Oasis-sangeren fik sparket en del af tandsættet ud.

Noel udtalte: ”Han har på en meget, meget vanærende måde fået sine tænder sparket ud, ikke sandt? Jeg var der ikke, så jeg ved ikke, hvad der skete. Det eneste, jeg siger, er – hvis du skal starte et slagsmål, skal du være sikker på at vinde. Om som I ved, er det meget, meget ydmygende at få tæsk i fuld offentlighed. Måske skal jeg give ham nogle tips. Hvis jeg ikke var i familie med ham, ville jeg nok have et mere objektivt syn på det hele.

Om Oasis’ efterfølgende koncerter hjemme i England fortalte Noel:

”Jeg observerede ham stå på scenen og bare stirre blankt ud på 50.000 mennesker, og publikum stod bare med åben mund og måbede, og jeg tænkte ”arrogance?” Han stod der med sine fucking røvballer spændt, fordi han var fucking skræmt.

”Og han stirrede bare blankt ud, da han ikke havde noget at sige. Og jeg tænkte: ”din fucking wanker”, men det er kun, fordi jeg kender ham så godt. Hvis det var en fyr, jeg aldrig havde mødt, og han var til en audition i bandet, ville jeg tænke: ’hvilket geni’.”


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA