x

Queens Of The Stone Age indspiller med Audioslave-medlem

Queens Of The Stone Age indspiller med Audioslave-medlem

Josh Homme og Nick Oliveri fra Queens Of The Stone Age har indspillet en ny sang med titlen ”All The Same” sammen med tidligere Rage Against The Machine- og nuværende Audioslave- trommeslager Brad Wilk, skriver undercover.com.au.

Sangen er at finde på soundtracket til den kommende film ”Dangerous Lives Of Alter Boys”, der har Jodie Foster i hovedrollen.

Hele indspilningsprocessen skete så hurtigt, at Homme, Oliveri og Wilk ikke fik fundet på et band navn. Samarbejdet medførte kun én sang. ”Jeg ville elske at lave noget med ham (Wilk) igen. Jeg ved ikke, om han har tid, men det ville være sjovt, da han er en meget rar fyr og en rigtig god trommeslager,” fortæller Oliveri, der omtaler Wilks tidligere band Rage Against My Rich Daddy eller Rage Against The Washing Machine.

Nick Oliveri fortæller også om et andet band, han er involveret i, der dog ikke har fået produceret noget færdig musik endnu: ”Vi øvede et par gange sammen og skrev nogle cool sange, som Josh og jeg selv stjal og puttede på vores seneste album (”Songs For The Deaf”), spøger Oliveri.

”Vi går i gang med at lave noget sammen rigtigt snart, men vi skal lige finde en ny trommeslager.”

Bandet, der har navnet Headband, har ud over Oliveri på bas også tidligere Marilyn Manson-bassist Twiggy Rameriz som medlem: ”Vi spiller begge bas; han spiller de dybe stykker, mens jeg tager mig af de høje,” fortæller Oliveri, der også afslører, at bandet har tre guitarister og Casey Chaos fra bandet Amen på vokal.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA