x

GAFFA interviewer Kronprins Frederik

GAFFA interviewer Kronprins Frederik

"Vis mig din pladesamling, og jeg skal sige, hvem du er."

Hans Kongelige Højhed Kronprins Frederik har, ganske exceptionelt, inviteret GAFFA på Amalienborg og givet et langt, personligt og åbent interview til vores royale medarbejder Anne Winther. Omdrejningspunktet er musik i en samtale, der giver et både indgående og spændende portræt af Kronprinsen i for-, nu- og fremtid.

Kronprinsen - der både er en flittig koncertgænger og et velkendt ansigt i backstagerummet - fortæller, at han fandt sit rockgen temmelig sent i livet, da det var Mozart og Beethoven, som regerede på Amalienborgs bonede gulve. Siden har han taget kraftig revanche i et liv, hvor musikken bruges til lige dele terapi, oprør og frihed.

Den musikalske smag er bred, men det royale hjerte banker først og fremmest for den rå og ægte rock’n’roll. En passion, ingen - heller ikke en fremtidig partner - vil kunne lægge en dæmper på, fortæller han. Frederik styrer selv, hvad der ligger på cd-afspilleren, og hvad der sker i hans liv i øvrigt. Og så viser Kronprinsen sig at være lidt af en ekspert udi genren australsk rockmusik!

GAFFAs "hoffotograf", Morten Larsen, indtog i samme anledning Amalienborg og forevigede Kronprinsen i bedste rockstjernestil, hvilket pryder forsiden af GAFFA 02, som er på gaden torsdag d. 6. februar 2003.

GAFFA forventer ekstra stor afsætning på netop denne udgave og hæver derfor oplaget til 100.000 eksemplarer. En del af dette oplag, med ekstra indhold, vil blive distribueret via bladkiosker landet over for at sikre maksimal gennemslagskraft.

Kelly Rowland, Randi Laubek, Nick Cave, Massive Attack, Kitty Wu, Ministry, Carpark North og Superjeg er nogle af de musiknavne, du finder i GAFFA februar.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA