x

First Weekend hip-hop for 4. gang

First Weekend hip-hop for 4. gang

Det månedlige First Weekend hip-hop arrangement, der bliver afholdt første weekend I hver måned, bliver denne gang afholdt lørdag den 03.03-01 på spillestedet Ballroom (tidl. Eigens Ballroom), Sturlasgade 14F, Islands Brygge, København S med plads til ca. 350 mennesker!

Denne gang er følgende navne på plakaten:

DJ STATIC & NATill – DJ Static & NATill er på vej med deres debut-single på et tysk pladeselskab. Medvirkede på Bomb Denmark udgivelsen Global Networking! DJ Static er desuden medlem af DJ crewet Denmarks Finest sammen med DJ Shine og DJ Noize!

ESSENSEN FEAT. PINOCCHIO TEORIEN – Joe True bygger et univers af ord op. Uanset om det er som Rumpirat, som Orla Frøsnapper eller som en af de andre forunderlige mc's. Det' Joe True, selveste mr. Skidego'. En ægte arkitekt med visioner. Nick Styles er entrepenøren. Han sørger for et solidt fundament af den E-funk. DJ Mugge Vejmand klarer den sidste afpudsning på hjulene af stål. I aften optræder Essensen med resten af folkene fra Helt Sikkert og Pinocchio Teorien!!

2BAK I MUNDEN – Udgav i 1999 en EP og netop kommet på gaden igen med en ny EP. Desværre kun i 100 eksemplarer til at starte med, så det gælder om at være hurtig!!

DJ STATIC – Europamester 99 i beatjuggling og til daglig medlem af DJ holdet Denmarks Finest sammen med DJ Noize og DJ Shine.

De faste konferenciers til First Weekend er stadig de veloplagte fyre fra Humleridderne! Aftenens husdj er ingen ringere end Per V, der vandt freestylerap-konkurrencen Fight Night 2000, og er medlem af gruppen Sund Fornuft.

Klik dig ind på www.firstweekend.dk, hvor du bl.a. kan finde information og lytte til de optrædende kunstnere.

First Weekend

Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA