x

Rob Zombie samarbejder med Lionel Richie

Rob Zombie samarbejder med Lionel Richie

Tidligere i dag kunne GAFFA.dk berette om et samarbejde mellem så forskellige kunstnere som hiphopperen Dr. Dre og evergreen-sangsmeden Burt Bacharach. Nu er et andet umage par dukket op: Heavyrockeren Rob Zombie (billedet) og den pæne soulpopsanger Lionel Richie arbejder sammen, skriver nme.com. Og der er tilsynelandende tale om et projekt, der ligger tættere på Zombies end Richies normale musikalske univers.

De to har genindspillet det gamle disco-hit "Brick House", som Lionel oprindelig udgav med sin gamle gruppe The Commodores i 1977. Sangen, der nu er blevet et heavy-nummer, indgår på soundtracket til Rob Zombies debutfilm "House Of 1000 Corpes", han både har skrevet og instrueret.

Som titlen antyder, er der tale om en vaskeægte splatterfilm, som får amerikansk premiere til april. Filmen, der tidligere har været omtalt på GAFFA.dk, følger to par, der søger overnatning i et hus, hvor værtsparret bl.a. sysler med mord, hekseri og kannibalisme (allerede her synes de gyldne palmer inden for rækkevidde).

Soundtracket indeholder også flere nye Rob Zombie-numre samt titelnummeret fra hans 2001-album, "The Sinister Urge". Der er også andre kunstnere på soundtracket, bl.a. Ramones med deres klassiker "Now I Wanna Sniff Some Glue" fra 1976.

Zombie er i øvrigt primus motor for udgivelsen af Ramones-hyldestalbummet "We’re A Happy Family", der udkommer i Danmark 17. februar.Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA