x

Første Sanne Salomonsen-soloalbum i fem år

Første Sanne Salomonsen-soloalbum i fem år

31. marts udsender Sanne Salomonsen sit første soloalbum i næsten fem år, "Freedom". Sidste gang, vi hørte fra Sanne Solo solo, var på jazzalbummet "In A New York Minute" (senere har hun jo bl.a. gjort sig bemærket som en tredjedel af Cowgirls), men på det nye album er hun tilbage i pop-rock-funk-soul-stilen. Der er dog også nye toner, idet den danske technoduo Infernal har skrevet og produceret et nummer, "Miracle", der viser Sanne i en mere hårdtpumpet stil end vanligt.

Albummet er ellers fortrinsvis produceret af Sannes mangeårige samarbejdspartner Nikolaj Steen, men der er også bidrag fra det svenske producerteam Dead Mono (Eskobar, Lisa Miskowski m.fl.) og fra dansk-færøske Oli Poulsen (Hanne Boel, Michael Learns To Rock, Palle Mikkelborg m.fl.).

Sanne Salomonsen beskriver selv det nye album som "en voksen popplade med nogle stærke sange, hvor man har lyst til at høre hele cd’en igennem. Og så håber jeg da, at jeg er nysgerrig – at jeg udforsker det, der sker musikalsk uden at blive utroværdig."

Første single fra albummet er "How Does It Feel?", der allerede kan høres denne morgen mellem kl. 10 og 11 i Strax på P3, hvor Sanne Salomonsen også er gæst.

"Freedom" bliver opfulgt af en mindre præsentationstur til hele Skandinavien. Sanne Salomonsen kan desuden opleves live til Danish Music Awards 1. marts i Forum.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA