x

Michael Jackson raser over dokumentarudsendelse

Michael Jackson raser over dokumentarudsendelse

I tirsdags kunne GAFFA.dk fortælle om den kontroversielle Michael Jackson-portrætudsendelse "Living With Michael Jackson" af Martin Bashir, der blev vist på den engelske tv-station ITV mandag aften. Udsendelsen viser bl.a., at Michael Jacksons tre børn altid bærer klæder over hovedet, for at de ikke skal vække interesse for potentielle kidnappere, ligesom Jackson indrømmer at have sovet med børn - men altså uden at være nærgående.

Nu har Jackson udtalt sig om udsendelsen, og han er ikke begejstret: "Jeg føler mig forrådt, måske mere end nogensinde, over, at en person, jeg har betroet mig til og lod mig, mit personale og mine børn lære at kende, har misbrugt min tillid til at lave dette forfærdelige og uretfærdige program," siger han ifølge nme.com.

Jackson overvejer nu at sagsøge ITV. Omvendt har Los Angeles-advokaten Gloria Allred opfordret børnehjælpsorganisationen Child Welfare Services i Santa Barbara til at holde et vågent øje med de børn, der besøger Jackson i hans kæmpehus Neverland, hvor udsendelsen i øvrigt viser, at haven er rigt udstyret med Peter Pan-statuer.

Udsendelsen beviser dog, at dårlig omtale er bedre end ingen omtale. Salget af Michael Jacksons klassiker "Thriller" fra 1982 blev femdoblet i England efter visningen af udsendelsen, og albummet er sammen med opsamlingen "HIStory" tilbage på den engelske top 100.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA