x

Stor Junior Senior-omtale i NME

Stor Junior Senior-omtale i NME

Dansk musik gør sig i udlandet i denne tid. For nylig blev The Raveonettes omtalt i en helsidesartikel i det toneangivende engelske musikblad NME, og nu er samme behagelige skæbne overgået Junior Senior, hvis single "Move Your Feet" udkommer i England 24. februar, efterfulgt af debutalbummet "D-D-Don’t Don’t Stop The Beat", der kommer ud derovre 10. marts.

I ugens blad fortæller Jesper "Junior" Mortensen bl.a. om Ronan Keatings begejstring for duoen, en begejstring, der dog ikke er gengældt. NME kalder "Move Your Feet" for "a great song" og sammenligner den med Wham, The Hives, Stardust, Michael Jackson, Duran Duran, Spaudau Ballet, Dick Dale og Motown-hits.

I den forbindelse kan vi nævne, at GAFFA-redaktionen og Århus Politi var nogle af de første til at spotte "Move Your Feet"s hitkvaliteter, da sidstnævnte sidste forår lukkede en GAFFA-firmafest efter konstant, høj afspilning af sangen.

I interviewet kommenterer Junior også den danske musikscene: "Du er nødt til at høre dansk musik for at forstå, hvor elendigt det er. F.eks. har vi disse to hvide forstads-R&B-wannabe-fyre Nik & Jay, men det er meningen, du skal udtale deres navne ‘Niggerjoint’," siger han bl.a. Pudsigt nok er begge duoer nomineret til årets Danish Music Awards, oven i købet delvis i samme kategorier, nemlig "Årets Nye Danske Hit" og "Årets Nye Danske Navn".


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA