x

Madonna, Britney og J. Lo nomineret til en Golden Raspberry-pris

Madonna, Britney og J. Lo nomineret til en Golden Raspberry-pris

Så er tiden ved at være inde til, at den årlige Golden Raspberry-prisuddeling vanærer sidste års dårligste film. Og ikke helt uventet er Madonna, Britney Spears og Jennifer Lopez nomineret.

Filmen "Swept Away", der udkom direkte på video i England, er nomineret til 7 priser, deriblandt værste film og værste instruktør i form af Madonnas mand Guy Ritchie. Madonna selv er nomineret som årets værste kvindelige hovedrolle i "Swept Away" samt som årets værste kvindelige birolle og for dårligste sang for sin medvirken i den seneste James Bond-film "Die Another Day".

Britney Spears er nomineret i kategorien som årets dårligste kvindelige hovedrolle for filmen "Crossroads", der er nomineret til værste film, værste par i en film samt den nye pris "mest platte film henvendt til teenagere".

Jennifer Lopez er nomineret som årets dårligste kvindelige skuespiller for sine hovedroller i filmene "Maid In Manhatten" og "Enough".

Se alle de nominerede til den 23. årlige prisuddeling, der finder sted den 22. marts her. Held og lykke, tøser.Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA