x

Vinderne af nyt Kitty Wu-album og sjældne singler fundet

Vinderne af nyt Kitty Wu-album og sjældne singler fundet

I anledning af danske Kitty Wu andet, stærkt anmelderroste album "The Rules Of Transportation" udlodder GAFFA.dk albums og sjældne cd-singler med bandet.

Vi spurgte: I hvilken roman møder man personen Kitty Wu?

Det rigtige svar er: Paul Austers "Moon Palace"

De heldige vindere af albummet "The Rules Of Transportation" og den sjældne single til "Arms Raised" er:

Mette Karlsson
2300 København S

Birgitte Farre
4100 Ringsted

Stinus Stoumann Hoeks
8250 Egå

De heldige vindere af den sjældne single "Arms Raised" er:

Søren Michelsen
2791 Dragør.

Dennis Pedersen
2200 København N

Mark Jensen,
9220 Aalborg

Cristina Asmussen
6200 Aabenraa

Lise Binderup
9000 Aalborg

Anne Nørholm
9900 Frederikshavn

Frederik Cordes
7120 Vejle Ø

Kitty Wu Ud Af Isolationen
Ord: Sune Højrup Bencke

Under indspilningen af Kitty Wus andet album foretog GAFFA periodisk stikprøvekontrol af bandets tilstand. Fra gruppens mere end månedlange isolation på Vejen-kanten i sensommeren til den første råkolde dag i øvelokalet på Amager i januar. Her er vejen til "The Rules Of Transportation".

Lundgård Musicproduction, Vejen, 11. september 2002
Der er en bemærkelsesværdig lejrskolestemning eller lejrskolekuller omkring det hvide plasticbord på græsset foran gårdspladsen på Lundgård Musicproduction uden for Vejen.
Det er bragende solskin på denne mærkedag for den København-baserede rockkvartet Kitty Wu. For netop i dag fadede den sidste akkord ud for indspilningerne af opfølgeren til bandets gennemroste og Kasper Eistrup-producerede debutalbum "Privacy" fra foråret 2001.
Derfor har producer Rob Ellis (kendt blandt andet som PJ Harveys højre hånd) hentet sin bærbare udenfor og med en ordentlig omgang forlængerledning hægtet to højttalere til, så Ellis, drengene i Kitty Wu og tekniker Guy Fixsen kan evaluere lejrskolens primære projekt.
- Hvis det lyder godt på de højttalere, så lyder det godt alle steder, siger forsanger, guitarist og sangskriver Robert Lund, mens nummeret "Those Who Got Away With It" flyder ud over gårdspladsen.
- Any thoughts? siger Rob Ellis, da sangen er færdig. Han er i gang med at rulle en cigaret og kigger på skift rundt på de fire bandmedlemmer, foruden Robert Lund bassist og pianist Samuel Helles, trommeslager Claus Bergmann og guitarist Allan Schøneberg.
- Det skal bare mixes, siger Robert Lund, inden sekstetten går videre til det næste nummer.
Sådan går det de fleste af de 12 sange, der ser ud til at udgøre det kommende album. Et glimrende eksempel på, hvor eminent samarbejdet mellem den danske gruppe og den engelske producer har fungeret. Ifølge Kitty Wu et decideret perfect match, der ikke blot ser ud til at sikre bandet præcis det album, de ønsker, men som også har gjort band og producer - og tekniker Guy Fixsen i øvrigt - til meget nære venner og musikalske allierede.

Læs hele interviewet med Kitty Wu i GAFFA februar på gaden nu. Og se mere om bandet på http://www.kittywu.com


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA