x

Eminem og Elton duet på single

Eminem og Elton duet på single

Eminem’s omdiskuterede duet med Elton John ved weekendens amerikanske Grammy-uddeling, er måske på vej ud på single.

Sangen er dukket op på forskellige amerikanske radiokanaler, og var i går (mandag 26-02) at finde på Napster – derfor taler Eminem’s pladeselskab Interscope Records og det amerikanske Recording Academy, nu om at udsende sangen som velgørenheds-single. En del af det eventuelle overskud skal gå til MusiCares, er yder finansiel støtte til forhenværende musikere i økonomiske besværligheder. Singlen er dog stadig kun på ide-stadiet.

”Vi sad bare på kontoret og snakkede om hvor god en ide det ville være, at udgive den nye ”Stan” – jeg tror det ville gå virkelig godt” sagde Howard Krumholtz fra Tower Records, og han tilføjede at Elton John fans sikkert ville elske singlen : ”Jeg tror ikke at Elton fans vil skynde sig ud og købe ”Marshall Mathers LP” (Eminem’s seneste plade), men de ville sikkert købe singlen”.

Eminem vandt Grammy’er i alle hip-hop kategorier, inklusiv Best Rap Album for “The Marshall Mathers LP”. Steely Dan snuppede dog Album of the Year foran Eminem med deres album “Two Against Nature”.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA