x

Download ny Johnny Cash-video

Download ny Johnny Cash-video

Du har nu muligheden for at downloade musikvideoen til Johnny Cashs version af sangen "Hurt". Musikvideoen til "Hurt" blev optaget den 18. og 19. oktober sidste år i Cashs hjem i Hendersonville i Tennessee. Videoen er sammensat af nye optagelser af den 70-årige Cash samt gamle arkivoptagelser af manden i sort. Sangen "Hurt" er at finde på Cashs seneste, Rick Rubin-producerede album "The Man Comes Around". Om sangen, der er skrevet af Trent Reznor fra Nine Inch Nails, har Cash udtalt: "Jeg kunne have skrevet en sang som den i 60'erne, hvis altså jeg havde været så dygtig."

"Man er ikke vant til at blive tvunget til at konfrontere ens følelser om alderdom og dødelighed i en musikvideo-sammenhæng. Jeg tror virkelig, videoen kommer til at overraske folk," har instruktøren Mark Romanek udtalt om videoen og samarbejdet med Cash.

download videoen her (zip-komprimeret)

Mark Romanek har tidligere lavet musikvideoer for navne som Madonna, David Bowie, R.E.M., Beck, Nine Inch Nails, Janet Jackson, Lenny Kravitz, Audioslave, No Doubt og den Nye Red Hot Chili Peppers-video til "Can't Stop". Det var i øvrigt også Romanek, der havde instrueret spillefilmen "One Hour Photo" fra sidste år, en film, der havde Robin Williams i hovedrollen.

Se flere af Mark Romaneks musikvideoer på hans officielle hjemmeside


Albummet "The Man Comes Around" er i øvrigt nomineret til følgende amerikanske Grammy-priser, der uddeles den 23. februar, tre dage før herrens 71-års fødselsdag.

Bedste mandlige country-vokal for "Give My Love To Rose"
Bedste country-samarbejde for "Bridge Over Troubled Water" med Fiona Apple
Bedste nutidige folk-album for "American IV: The Man Comes Around"
Bedste producer for Rick Rubins arbejde på "American IV: The Man Comes Around"

I øvrigt er hyldestalbummet "Kindred Spirits: A Tribute To The Songs Of Johnny Cash" blevet nomineret i kategorien Bedste country-samarbejde for Mary Chapin Carpenter, Sheryl Crow og Emmylou Harris' version af "Flesh And Blood".Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA