x

Guitarist forlader P.O.D.

Guitarist forlader P.O.D.

De kristne rockere i P.O.D. har brudt med deres guitarist Marcos (til venstre på billedet), skriver bandets forsanger Sonny på bandets officielle hjemmeside.

"Jeg er ked af at sige, at Marcos ikke længere er medlem af P.O.D. Som nogle af jer sikkert allerede har hørt, har Marcos valgt at følge sin egen vision frem for P.O.D.s. Vi har aldrig forestillet os bandet uden ham, men vi ved, at denne vision er større end os fire. Jeg føler stadig, at der er mange gode ting på vej for os, der har valgt at bruge vores liv på, hvad vi tror på".

En afløser for Marcos er dog allerede fundet: "Sammen med os nu er en gammel ven, talentfuld musiker og sangskriver, Jason Truby (fra Living Sacrifice). Han bidrager med spænding og ild til det bord, der vil bringe P.O.D. til det næste stadium. Gennem store prøvelser kommer store belønninger, og vi er mere sikre nu end før på, hvor vi er på vej hen."

Sonny skriver også, at bandet er i gang med at lave titelsangen til den kommende nye "Matrix"-film.

Brevet sluttes af med: "Blive endelig ved med at have P.O.D. og Marcos i jeres bønner. Al vores kærlighed er jeres. Vær velsignede. Sonny."


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA