x

Trent Reznor og Zach De La Rocha målløse

Trent Reznor og Zach De La Rocha målløse

Sidste uge kunne GAFFA.dk tilbyde muligheden for at downloade musikvideoen til Johnny Cashs version af Nine Inch Nails-sangen "Hurt".

Videoen er optaget i museet "House of Cash" beliggende i Nashville. Det fortæller instruktøren Mark Romanek til rollingstone.com og forsætter:
– Museet har været lukket i lang tid og fremstår meget forfaldent. Så jeg fik den idé, at måske kunne vi være ekstremt åbenhjertige om Johnnys helbred, lige så åbenhjertige, som Johnny altid har været i sine sange.

Rick Rubin, produceren af de fire seneste album fra "Manden i Sort", sendte en kopi af videoen til Nine Inch Nails-sangeren Trent Reznor, og han reagerede stærkt på kassettens indhold:

– Vi var i studiet for at gøre klar til at arbejde, og så modtog vi videoen. Efter at jeg havde set den, var jeg på grådens rand. Jeg arbejder med Zach De La Rocha (tidligere Rage Against The Machine-sanger) og bad ham om at se den. Og efter at han havde set den, blev der dødstille.

– Jeg tror ikke, der var nogen af os, der havde forventet os noget som helst af denne video. Hvis man ved, man skal til at se en musikvideo, er ens forventninger skruet ned. Så jeg tror, det er det, der griber folk. Dødelighed er et meget usædvanligt emne inden for dette medie. Men jeg tilskriver det meste af videoens kraft til Johnny Cash-ness’en af den, fortæller Romanek, der længe har været fan af Cash, og som tryglede Rubin om at få lov at instruere Hurt, sågar gratis.

Du kan stadig downloade videoen her (zip-komprimeret)


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA