x

Metallica afslører ny bassist

Metallica afslører ny bassist

På Metallicas officielle hjemmeside står der, at bandet igen er fire medlemmer. Det nye medlem er Rob Trujillo (til venstre på billedet), der tidligere har spillet bas i Suicidal Tendencies, Infectious Grooves og for Ozzy Osbourne.

På hjemmesiden står der:
"Vi har alle kendt, og været store fans af Rob siden starten af 90'erne, da han var en del af det legendariske hardcore/metalband Suicidal Tendencies. Vi begyndte at kende Rob, da vi spillede sammen med Suicidal Tendencies i 1993 under "Nowhere Else To Roam"-turnéen. Vi var imponerede af Robs bragende bas-stil og hans meget cool, unikke vibe på scenen, ting som vi igen så på 1994-turnéen "Summer Shit".

"Mine visioner af Rob er fra dengang, vi spillede "Summer Shit"-turnéen med Suicidal Tendencies og Danzig. Jeg kan huske, jeg blev blæst væk af barskheden, og jeg så Rob som et monster på bas. Han bidrager med en fantastisk ny styrke til bandet," tilføjer sanger James Hetfield.

"Jeg er meget begejstret over, at Rob er med i bandet, og det føles, som om vi er et helt nyt band, igen," fortæller guitarist Kirk Hammet.

"Jeg er så fucking ophidset over at være i et fuldt band igen. De sidste to år, hvor vi kun har været tre, har lært mig så meget om mig selv, James, Kirk og Metallica. Og at byde Rob velkommen i Metallica i 2003, efter al væksten og sjælesøgningen vi har været igennem i de seneste to år, føles fucking fantastisk. At være ved fuld styrke på dette tidspunkt er ubeskriveligt," udtaler trommeslager Lars Ulrich.

Produceren og erstatnings-bassisten Bob Rock sammenlignede den første jam-session med Rob som en Boeing 747, der letter.

Rob Trujillo selv udtaler: "Jeg må sige, at Ozzy, Sharon, Mike Bordin (Faith No More og Ozzy Osbournes trommeslager), hele teamet og familiemedlemmerne betyder alt for mig; kærlighed og respekt til min familie 100 procent. Jeg er meget begejstret og spændt, og jeg glæder mig til min nye rejse med mine Metallica-brødre".

Metallicas kommende album "St Anger" er på gaden den 10. juni, og de fire medlemmer kan også opleves på sommerens Roskilde Festival.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA