x

KarriereKanonen skudt i gang igen

KarriereKanonen skudt i gang igen

Årets udvalgte navne til DR's KarriereKanonen er valgt, og de blev præsenteret ved en showcase i Radiohuset i København. Og det har vist sig at være et godt startskud for de håbefulde kunstnere. Af sidste års 12 navne har 6 fået pladekontrakt. I år er antallet af bands, som promoveres af DR, dog skåret ned til 6, af den simple årsag at det vil give mere plads til hvert enkelt band og dermed større synlighed.

De udvalgte kunstnere er:

Johnny Deluxe (billedet) – direkte pop

Karoline Hausted – singer/songwriter

Phillip – melodisk pop

Sange I Stereo – bred søndagsmusik (bandets egen beskrivelse)

Tilt – stemningspræget pop

Tue West – melodisk pop

- KarriereKanonen er til for at skabe fokus på den danske, rytmiske musik og fordi vi mener, at for mange danske musikere indspiller på engelsk. Vi vil derfor forsøge at hjælpe dem, som synger på dansk og anspore dem, som ikke gør, til at prøve, udtaler Carsten Holm fra DR.

Alle kunsterne vil i løbet af foråret få deres numre i rotation på enten P3 eller P4. Derudover får de alle mulighed for at indspille to sange i et professionelt studie.

Et af sidste års udvalge bands, ”Monopol”, som var heldige nok til at få en pladekontrakt, spillede ved samme lejlighed numre fra deres debut-cd, som gerne skuille komme i april måned.

Læs mere om de udvalgte kunsterne her


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA