x

Depeche Modes Andy Fletcher til landet

Depeche Modes Andy Fletcher til landet

Imens Depeche Modes sanger Dave Gahan og sangskriveren og guitaristen Martin L. Gore gør klar til at udsende solo-album har gruppens tredje medlem Andy Fletcher, eller slet og ret Fletch, taget vinyl-vendingen til sig.

Således er der på fredag mulighed for at opleve Fletch som DJ på Rust i København. Fletch er for tiden på en mindre promotiontur for at gøre opmærksom på to ting: Den ene er, at han så småt har fået sit eget pladeselskab, Toast Hawaii, der hører under Mute Records (Depeche Modes selskab), den anden er promoveringen Client, der er selskabets første signing eller klient. Duo'en Client er på nuværende tidspunkt en stor hemmelighed; selv pladeselskabet kender kun pigerne som Client A og Client B, og alle pressefotos af dem er taget fra halsen og nedefter.

Client vil sammen med Fletch og danske Keld Tolstrup indtage DJ-pulten på Rust i København nu på fredag fra klokken 00.00.

Clients første single "The Price Of Love" udkommer d. 24 marts og beskrives som en lidt mørk form for elektro-pop, en slags mellemting mellem Human League og Ladytron.

Læs mere om Client og download sange på www.client-online.net.Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA