x

Nyt album fra Darleens i maj - det første i ti år

Nyt album fra Darleens i maj - det første i ti år

Den danske countrypigegruppe Darleens udgiver i maj et nyt album, der får titlen "This Is Darleens". Det bliver gruppens første album i ti år, og det er produceret af Superheroes-forsangeren Thomas Troelsen i samarbejde med den gamle Poets-guitarist Troels Bech, der også har arbejdet med navne som Sort Sol og T.S. Høeg og nu er blevet Darleens’ femte medlem. De to medvirker også på hver sin duet.

Sangene er som vanligt primært skrevet af Darleens-guitaristen Margrethe Bjørklund, og stilen er stadig country, men med udblik til andre genrer og en old-school-agtig lyd, ikke mindst takket være Thomas Troelsen. Albummet indeholder desuden to coverversioner af hhv. Lee Hazlewoods’ "Girl On Death Row" og Bobby Gentrys "Where Is The Playground, Johnny?"

Darleens debuterede i 1991 med et selvbetitlet album, der i 1993 blev fulgt op af "Twisted", og begge plader solgte pænt. Alligevel gik gruppen i al fredsommelighed hver til sit i 1993, og medlemmerne spillede med andre kunstnere, såsom Miss B. Haven, Master Fatman, Nancy og Lee Hazlewood Show, Superheroes, Dreamtones, Green, Henning Stærk, Choci Loni, Niels Skousen, Jodeladies m.fl.

I 2000 fik de fire oprindelige medlemmer - Karin Ørum (vokal), Margrethe Bjørklund (guitar/kor), Sisse Larsen (trommer/kor), og Karen Emma Engberg (bas) - mod på at samle gruppen igen og indlemme Troels Bech, og nu er de altså klar med et nyt album

Trackliste:
01 Neverending Rain.
02 Soft And Sweet - Who
03 One Last Ride
04 Girl On Death Row
05 Lazy Crazy Day
06 The Morning Has Gone
07 Meanwhile
08 Forever
09 Where Is The Playground, Johnny
10.The Night They Were Running Away
11. Sunset Boulevard
12. A Life Between UsNyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA