x

The Charlatans i fuld gang med ottende studiealbum

The Charlatans i fuld gang med ottende studiealbum

I oktober måned kunne vi her på siden skrive at The Charlatans-sangeren Tim Burgess var i fuld gang med at arbejde på sit solodebutalbum. Dette har dog ikke forhindret bandet i at påbegynde indspilningen af, hvad der bliver deres ottende studiealbum.

Burgess skriver på bandets officielle hjemmeside, under dæknavnet UK2LA (der hentyder til sangerens flytning til staterne for fem år siden): "Mark Collins (guitarist) har lige taget herfra; har arbejdet i de tre seneste uger ... og blandet det med lidt sjov her og der. Vi er færdige med fire sange, og jeg er samtidig i gang med at arbejde på de andre, som bandet har indspillet. De lyder godt - jeg fik faktisk en opringning fra Martin Blunt (bassisten) i dag, og han fortalte, at han rigtig godt kunne lide dem.”

Burgess skriver endvidere, at han endnu ikke kan give en hørbar smagsprøve på de nye sange, men at følgende tekststumper er hentet fra dem:

1) "See how clear it is ... looking at the place that I came from, trying to do the best I can, oh yeah...”

2) "Who is the girl in the tight black dress, who can press all your buttons, pretending she's a princess..."

”Så I bliver nød til at bruge jeres fantasi og vente til senere på året for at høre musikken,” slutter Burges indlægget af med.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA